Tips Og Triks For å Holde Purrfect Katten Hjem

Katter trenger å spise mat av god kvalitet for å holde dem sunne. Problemet er at så mange forskjellige typer våte og tørre kattematvarer på markedet er dyre. Her er noen måter du kan mate katten din uten å ty til å mate dem usunn mat eller bordrester.

Fjern draperingsledningene fra synlighet når en katt er i huset. Ikke la katten din leke med disse. Hvis ledningene er i løkker og katten hopper inn i dem eller leker med dem, kan de muligens få dem fanget rundt halsen. Dette kan til og med kvele dem i hjel. Pin og skjul draper ledninger for å unngå dette.

Sørg for å holde kattens søppel boksen ren til enhver tid. Høyst kattene kan ikke har lyst til bruk en skitne søppel bokse med, mange like du ville ikke vil gjerne bruk en skitne toilet. Scoop det minst en gang om dagen. Tøm og gi den en god rengjøring en gang i uken eller mer hvis nødvendig.

Oppbevare din katten opptatt av gjør din egen dangly leker. Ved hjelp av myk bomull tau, kuttet en lengde på ca to meter. Knyt en knute i den ene enden. Tie en knute om lag tre inches fra motsatt ende. Løse tauet under denne knuten. Fest tauet til baksiden av en kjøkken stol for katten din å spille.

Oppbevare en feilfri søppel bokse med. Like du, en katten ville vanligvis ikke bruk en bad det er skitne. Finn et rolig område ut av veien at boksen kan bo i, og ikke flytte den med mindre det er absolutt nødvendig. Scoop faste stoffer ut et par tid på dagen. Sørg for å dumpe hele boksen, vask den med en mild vaskemiddel, og fyll den en gang i uken.

Hvis din katten er kresen om drikker vann, investere i en katten fontenen. Disse batteri drevet eller plugge i fontener holde vann sirkulerer og luftet. Mange katter foretrekker dette. En katt fontenen vil bidra til å holde katten ut av kjøkkenvasken og toalettet. Den ville likeledes hjelpe forhindre din katten fra pawing vann onto gulvet inne søke av frisk vann.

Hvis katten din er gravid, kan du sette opp et komfortabelt, trygt sted for henne å ha kattungene sine. En stor pappeske utstyrt med pute og teppe er bra. Plasser den på baksiden av et skap eller annet ut av veien sted. Oppbevar mat- og vannretter i nærheten.

Når du bevege din katten fra ettall huset å en annen, vær sikker på bevege katten vare. Sett opp et stille rom med kjente elementer for katten. Hold katten din i rommet og rolig for en dag eller to. Besøk og mate katten i rommet. Etter et par dager, katten kanne utforske hvilepausen av huset.

Du får ut av katten din hva du putter inn i den. Hvis du gir katten din det beste, får du den beste oppførselen, og det beste helsenivået fra katten din. Kattemat kan være dyrt, men du trenger ikke å la dette fraråde deg. Bruk disse tipsene og mat katten din for mindre.