En katt kan være et flott kjæledyr. Tross alt trenger de ikke å gå, mislike bad og synes å ta vare på seg selv. Det er imidlertid noen ting du må gjøre for dem, selv om de kanskje ikke tror det. Her er noen kitty tips som du kan følge for å gi katten din et flott liv.

Katter elsker å presse inn i bittesmå rom. Hvis din katten er slik en merkelig ettall, bruk en krage er en sikkerheten risk, idet din feline kunne bli stakk med hensyn til den stund Utforsker. En krage som er en breakaway modell vil løsne seg selv hvis det blir trukket på. Dette kan holde katten i live.

Katter elsker å spille så sørg for at du gir dem mange leker. Katter liker å slå rundt en falsk mus eller liten ball rundt i rommet. Noen katter utvikler til og med et favoritt leketøy. Å leke med katten din er ikke bare morsomt, det hjelper dem å få trening også.

Sjekk katten din for flått og lopper hver uke. Hvis din katt har lopper, er det en god sjanse for at du også har lopper i ditt hjem. Du trenger kanskje noen loppe bomber eller premiss-kontroll spray, sammen med behandling av katten, for å kvitte seg med problemet. Hvis du dont ‘ vite hva produktene å benytte til kontrollerer flått og lopper, snakke med din vet for noe pengeskap valgmulighetene.

Hold katten sunn og ikke-finicky ved å innføre et variert kosthold. Alltid kjøpe flere forskjellige merker av mat og rotere dem. På denne måte, din katten ville bli brukt til å prøver og aksepterer ny smaker. Hvis en mat merkevare går ut av Business, vil du alltid ha mange andre akseptable valg å tilby.

Lagre møbler med skrape innlegg og pads. Det er en naturlig for kattene å vil gjerne strekke deres klør ut og avlyse. Dette betyr ikke at en katt eieren må ha skadet møbler. Skaffe din katten med stedene det det er en okay å avlyse og omdirigere seg der hvis de avgjøre å utprøve din sofa. Katten avlysning stolpe komme inn mange former og arbeidsmateriale og noe kattene foretrekke en detalj type så den kanskje ta noe prøve og feil tidligere du finner retten kombinasjonen til deres kattunge.

Hvis katten din sparker søppel over hele gulvet, bruk bare en større beholder. En stor, roomy tote med høye sider gjør en god søppelkasse. Et stort rundt badekar lager også en god søppelkasse. En restaurant størrelse buss badekar er en stor søppel boks. Å gi høyere sider og mer plass vil løse kattens søppelsparkproblem.

Ta katten til veterinæren med jevne mellomrom. Mange katteeiere har en tendens til å unngå veterinæren fordi det kan være vanskeligere å få en katt klar til å gå hvor som helst hun ikke vil gå! Det er også lett å unngå veterinæren fordi katter virker så selvhjulpne. Det er imidlertid smart å få katten til veterinæren for å unngå problemer.

Katten din tror kanskje ikke han trenger deg, men det gjør han. Hvis du bruker tipsene i denne artikkelen, kan du gjøre deg enda mer nødvendig. Disse tipsene kan bidra til å holde katten sunn og glad, så gi hver av dem et forsøk. Du kan til og med søke etter flere tips, slik at katten din har best mulig liv.