Gode Tips For Enhver Katt Eller Kattunge Eier

Å eie en katt kan virke som en enkel jobb. Tross alt er de beryktet for å være uavhengige. Men hvis du er en første gang katt eier, er det mange ting du trenger å vite. Følgende artikkel er full av nyttige tips og triks som sikrer at du og katten din lever lykkelig sammen.

Opprette en hjertelig seng for en utendørs eller feral katten av lining en banan bokse med med en tykk lag av avis. Skjær et stykke Mylar å passe bunnen av boksen. Sett et lag av avisen på toppen. Legg til et varmt teppe. Plasser hele boksen inne i et hundehus eller under en veranda der den ikke kan bli våt.

Sjekk med lyet ditt før du kjøper en katt. Shelters har vanligvis mange katter som trenger et hjem, og avgiftene inkluderer vanligvis sine skudd og spaying eller kastrering. Vedta en katt på denne måten bidrar til å redde livet og kutte ned på uønskede dyrefødsler.

Få barna til å hjelpe deg med å ta vare på katten. Tilordne daglige jobber som å mate katten og rengjøre søppelkassen. Ikke bare vil ta vare på katten lære dem ansvar, det gir deg også en pause fra disse oppgavene. Dette betyr at du kan bruke mer tid på å kose med katten din.

Fristende kattunge å bo av kjøkkenet telleren er noen ganger utfordrende. Kattene glede seg over går i høy stedene i den grad at de kanne se hva ‘ går opp på i nærheten huset. Å hjelpe forhindre din katten fra gjør denne, du kanne opprette høy stedene spesielt til deres katten. Har en katten tårnet like ved din kjøkken ville oppbevare seg av din tellere.

Katter er kjent for å bruke uordinerte mengder tid på å stelle seg selv. Hvis katten din har hår som er langt, kan det få. For å forhindre at dette oppstår, kjøp kattens spesielle mat. Noen matvarer inneholder ekstra oljer og næringsstoffer, spesielt designet for å forhindre eller redusere hårballbekymringer.

Hvis du reiser med en katt på slep, være klar over lydene i bilen. Stund det må du gjerne har lyst til sveiv opp det stereoplaten når du gå cruising, din pet sannsynligvis foretrekke du oppbevare det kvantum ned. Dette betyr at du bør holde musikken slått ned eller av slik at katten kan slappe av.

Ikke bruk medisin ment for en hund på en katt. Dette er spesielt viktig for aktuelle medisiner. Katter gjør sin egen rengjøring, og hvis et hundemedisin brukes på en katt, kan kjæledyret ditt inn ta det. Det er noen medisiner som fungerer for både katter og hunder, men bare bruk dem hvis veterinæren sier det er greit.

Når du kjøper en kattunge til barnet ditt, setter du regler og grenser på forhånd. La barna få vite hvilke rom katten deres kan være i. Det er også viktig å la dem vite at utenfor dører må holdes lukket slik at katten ikke unnslipper. Tydelig forklare reglene vil begrense fremtidige uhell.

Som nevnt tidligere i denne artikkelen, å være en katt eier er mye mer arbeid enn du kanskje har trodd. Pass på og bruk informasjonen som gis hvis du vurderer å få en katt. Rådene vil være til nytte for både deg og din nye kattevenn i årene som kommer.