Fôring Katten Din: Hva Du Trenger å Vite

Du har kanskje allerede oppdratt et kjæledyr tidligere. Du har kanskje til og med sagt at du aldri ville oppdra et annet kjæledyr, men det er aldri for sent å se mot fremtiden og adoptere en ensom kattunge. Adoptering av katter på det lokale lyet bidrar til å få dem ut av gatene og tilbake i et sunt hjem. Du bør ha noen viktige spørsmål i tankene mens du besøker dine lokale tilfluktsrom.

Vær forsiktig når du behandler din katt for lopper. Vær sikker på rådføre seg med din vet tidligere benytter naturlig alternativer å administrere din kattene ‘ lopper. Katter er svært følsomme for essensielle oljer og mange urter. Din vet ville sannsynligvis tilrå du bruk en resept loppe handling, hvilke er vanligvis best for kattene.

Hvis hunden og katten din er bestevenner, sørg for å holde dem atskilt etter loppebehandling. Hundens loppeprodukter er svært farlige for katter. Katter som kommer i kontakt med hundeloppeprodukter dør ofte. Pass på å bruke bare katteprodukter på katten din og bare hundeprodukter på hunden din.

Hvis din katten er kresen om drikker vann, investere i en katten fontenen. Disse batteri drevet eller plugge i fontener holde vann sirkulerer og luftet. Mange katter foretrekker dette. En katt fontenen vil bidra til å holde katten ut av kjøkkenvasken og toalettet. Den ville likeledes hjelpe forhindre din katten fra pawing vann onto gulvet inne søke av frisk vann.

En billig gummi velkommen mat hjelper oppbevare katten næringen av din gulvet. Denne er likeledes en stor verktøyet å oppbevare din katten fra oppsporer søppel ute av boksen. Black gummimatter koste ca tre dollar på dollar butikker. Putte din katten næringen fat opp på ettall og din søppel bokse med opp på en annen.

Sikre du har en fint pet bærer eller kurven for transport din kattene fra ettall plasseringen å morgendagen. En skikkelig transportør eller kurv bør ha nok plass for dem å snu i komfortabelt. Det bør også være lett å rengjøre. Sørg for at den er foret med et teppe, pute eller håndkle for å hjelpe den holde seg komfortabel og koselig for dem når du reiser.

Sørg for å holde kjemikalier og farlige stoffer borte fra katten din. Kjemikalier som frostvæske har en søt smak. Dette oppfordrer katten til å drikke den, som oftest resulterer i dødelige konsekvenser. Å holde kjemikaliene låst inne i et skap vil bidra til å sikre at din nysgjerrige katt ikke ender opp med å inn ta gift.

Vask kattens seng minst en gang i uken for å fjerne alle bakteriene fra den. Selv om sengen ser ut like det er en feilfri, den ville vanligvis ha gift gifter inne den det kanne anledning din pet å bli syk. Bytt ut sengen hver sjette måned for å holde katten i et sanitær miljø.

Shelters er ikke den eneste kilden til lokale kjæledyr adopsjoner. Du kan finne rubrikkannonser i avisene eller på nettet hvor innbyggerne tilbyr katter, kattunger og alt annet i mellom for liten til ingen kostnad.. Mange ganger gir disse menneskene disse kjæledyrene bort gratis i håp om å gi dem et godt hjem.